Polis ekipleri 9 ruhsatsız tabanca ele geçirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2024 - 17:30, Güncelleme: 06.09.2024 - 17:14
 

Polis ekipleri 9 ruhsatsız tabanca ele geçirdi

Polis ekipleri 9 ruhsatsız tabanca ele geçirdi

Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 9 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve çeşitli malzemeler ele geçirilip, 13 kişiye ise işlem yapıldı.Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 29 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında çalışma yapıldı. Çalışmalar neticesinde; 9 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 1 muşta, 3 kesici-delici alet, 90 fişek ve 5 kartuş ele geçirildi. Polis ekiplerince gerçekleşen 12 olayda, 13 şüpheliye işlem uygulandı.
Polis ekipleri 9 ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 9 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve çeşitli malzemeler ele geçirilip, 13 kişiye ise işlem yapıldı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 29 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında çalışma yapıldı. Çalışmalar neticesinde; 9 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 1 muşta, 3 kesici-delici alet, 90 fişek ve 5 kartuş ele geçirildi. Polis ekiplerince gerçekleşen 12 olayda, 13 şüpheliye işlem uygulandı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.