Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Esnafları Ziyaret Etti

Siyaset (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 31.08.2024 - 16:51, Güncelleme: 31.08.2024 - 16:51
 

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Esnafları Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı İsmail Çığır önderliğinde, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mobilyacılar çarşısındaki esnafları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında esnafların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri üzerinde hasbihal edildi. Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Selçuklu ilçesindeki esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe Başkanı İsmail Çığır, ilçe yönetimi ve Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mobilyacılar çarşısında esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını yerinde dinledi.   Ziyaret sırasında esnafların dile getirdiği zorluklar ve talepler dikkatle ele alındı. Esnaflarla yapılan görüşmelerde konuşan İlçe Başkanı İsmail Çığır, “Esnafımızın yaşadığı sorunlar, bizler için büyük bir önem taşıyor. Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak esnafımızın yanında olmaya, onların taleplerini en iyi şekilde değerlendirmeye ve çözüm üretmeye kararlıyız. Bugün burada aldığımız geri bildirimler, bizler için çok değerli. Bu sorunların çözüme kavuşması adına gerekli adımları atacağız ve esnafımızın daha iyi koşullarda çalışmasını sağlamak için üzerimize düşeni yapacağız,” dedi. Çığır, ziyaretlerin ardından esnaflarla samimi bir ortamda hasbihal ederek, onların sorunlarına ortak akılla nasıl çözüm bulunabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, bu tür ziyaretlerin parti teşkilatları ve esnaf arasındaki bağı güçlendireceğine inandığını ifade etti. Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, esnafların yanında olmaya devam edeceğini ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı İsmail Çığır önderliğinde, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mobilyacılar çarşısındaki esnafları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında esnafların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri üzerinde hasbihal edildi.

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Selçuklu ilçesindeki esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe Başkanı İsmail Çığır, ilçe yönetimi ve Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mobilyacılar çarşısında esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını yerinde dinledi.

 

Ziyaret sırasında esnafların dile getirdiği zorluklar ve talepler dikkatle ele alındı. Esnaflarla yapılan görüşmelerde konuşan İlçe Başkanı İsmail Çığır, “Esnafımızın yaşadığı sorunlar, bizler için büyük bir önem taşıyor. Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak esnafımızın yanında olmaya, onların taleplerini en iyi şekilde değerlendirmeye ve çözüm üretmeye kararlıyız. Bugün burada aldığımız geri bildirimler, bizler için çok değerli. Bu sorunların çözüme kavuşması adına gerekli adımları atacağız ve esnafımızın daha iyi koşullarda çalışmasını sağlamak için üzerimize düşeni yapacağız,” dedi.

Çığır, ziyaretlerin ardından esnaflarla samimi bir ortamda hasbihal ederek, onların sorunlarına ortak akılla nasıl çözüm bulunabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, bu tür ziyaretlerin parti teşkilatları ve esnaf arasındaki bağı güçlendireceğine inandığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, esnafların yanında olmaya devam edeceğini ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.