TCDD 109 Personel Alımı İçin İlan Yayınladı

Genel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 02.09.2024 - 10:03, Güncelleme: 02.09.2024 - 10:03
 

TCDD 109 Personel Alımı İçin İlan Yayınladı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplam 109 personel alımı yapacak.

Başvurular, 6 Eylül’e kadar İŞKUR üzerinden kabul edilecek. TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, personel ihtiyacını karşılamak amacıyla 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla resmileşti. Personel alımları, Türkiye genelinde çeşitli illerde, belirsiz süreli iş sözleşmesiyle gerçekleştirilecek. Başvurular, 31 yaşından gün almamış adaylar için geçerli olacak ve KPSS şartı aranacak. İlgili iş gücü talepleri, 6 Eylül’e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak ve başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru sürecine ilişkin detaylar, TCDD’nin resmi internet sitesinde ilan edilecek. Başvuru sürecinin ardından İŞKUR tarafından gönderilen nihai listede isimleri yer alan adaylar, belirlenen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim edecek. Evrak teslim tarihi, yer ve diğer önemli bilgiler de yine TCDD’nin internet sitesinde duyurulacak. Toplam 109 işçi, Türkiye'nin farklı bölgelerinde, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar gibi illerde görevlendirilecek. Bu önemli fırsat, demiryolu sektöründe kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplam 109 personel alımı yapacak.

Başvurular, 6 Eylül’e kadar İŞKUR üzerinden kabul edilecek.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, personel ihtiyacını karşılamak amacıyla 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla resmileşti. Personel alımları, Türkiye genelinde çeşitli illerde, belirsiz süreli iş sözleşmesiyle gerçekleştirilecek.

Başvurular, 31 yaşından gün almamış adaylar için geçerli olacak ve KPSS şartı aranacak. İlgili iş gücü talepleri, 6 Eylül’e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak ve başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru sürecine ilişkin detaylar, TCDD’nin resmi internet sitesinde ilan edilecek.

Başvuru sürecinin ardından İŞKUR tarafından gönderilen nihai listede isimleri yer alan adaylar, belirlenen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim edecek. Evrak teslim tarihi, yer ve diğer önemli bilgiler de yine TCDD’nin internet sitesinde duyurulacak.

Toplam 109 işçi, Türkiye'nin farklı bölgelerinde, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar gibi illerde görevlendirilecek. Bu önemli fırsat, demiryolu sektöründe kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.