FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 23.10.2024 - 13:22
 

FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi

FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) propagandasının yapıldığı iki internet sitesi hacklenerek, sitelere 15 Temmuz şehitlerinin isimleri konuldu.Türkiye’de erişim engeli getirilen ‘Bold Medya’ ve ’Turksihminute’ isimli terör örgütü FETÖ’ye ait propaganda internet siteleri hacklendi. İki hesabın da internet sitelerinin ana sayfalarına 15 Temmuz şehitlerinin isimleri konularak, şehitler rahmetle anıldı.
FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) propagandasının yapıldığı iki internet sitesi hacklenerek, sitelere 15 Temmuz şehitlerinin isimleri konuldu.
Türkiye’de erişim engeli getirilen ‘Bold Medya’ ve ’Turksihminute’ isimli terör örgütü FETÖ’ye ait propaganda internet siteleri hacklendi. İki hesabın da internet sitelerinin ana sayfalarına 15 Temmuz şehitlerinin isimleri konularak, şehitler rahmetle anıldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.