Yeniden Refah Partisi'nden Selçuklu'da Esnaf ve Halk Buluşması

Siyaset (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 20.09.2024 - 17:44, Güncelleme: 20.09.2024 - 17:44
 

Yeniden Refah Partisi'nden Selçuklu'da Esnaf ve Halk Buluşması

Cuma buluşmasında, halkın istek ve talepleri dinlendi.

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Teşkilat Başkanı Ali Balıkçı’nın liderliğinde Mahalli İdare Başkanı Adil Özcan, yönetim kurulu başkanları ve Selçuklu Meclis üyeleriyle birlikte Selçuklu ilçesinde önemli bir buluşmaya imza attı. Kevser Camii'nde düzenlenen Cuma Buluşması kapsamında, Cumhuriyet ve Malazgirt mahallelerinde yaşayan esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Toplantı sırasında esnaf ve mahalle sakinleri, yerel yönetimle ilgili beklentilerini ve şikayetlerini dile getirdi. Halkın isteklerine yakından kulak veren teşkilat üyeleri, bu talepleri Yeniden Refah Partisi'nin çözüm önerileri doğrultusunda değerlendireceklerini ifade etti. Toplantıda ayrıca Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamları da iletilirken, halkın sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yanlarında oldukları vurgulandı. Teşkilat Başkanı Ali Balıkçı, "Seçim zamanı değil, geçim zamanında da halkımızın yanındayız" diyerek, parti olarak halkın dertlerine çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti. Partinin mahallelerdeki bu tür etkinliklerle halkla sürekli temas halinde olacağını ve halkın taleplerini dikkate alarak politikalarını şekillendireceğini sözlerine ekledi. Bu buluşma, Yeniden Refah Partisi'nin yerelde daha fazla görünürlük kazanma ve halkla doğrudan temas kurma amacı taşıyan çalışmalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Özellikle esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve mahalle sakinlerinin yerel yönetimlerle ilgili talepleri üzerine odaklanan görüşmeler, partinin bölgedeki etkisini artırma yönündeki stratejisinin önemli bir ayağı olarak öne çıkıyor.
Cuma buluşmasında, halkın istek ve talepleri dinlendi.

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Teşkilat Başkanı Ali Balıkçı’nın liderliğinde Mahalli İdare Başkanı Adil Özcan, yönetim kurulu başkanları ve Selçuklu Meclis üyeleriyle birlikte Selçuklu ilçesinde önemli bir buluşmaya imza attı. Kevser Camii'nde düzenlenen Cuma Buluşması kapsamında, Cumhuriyet ve Malazgirt mahallelerinde yaşayan esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Toplantı sırasında esnaf ve mahalle sakinleri, yerel yönetimle ilgili beklentilerini ve şikayetlerini dile getirdi. Halkın isteklerine yakından kulak veren teşkilat üyeleri, bu talepleri Yeniden Refah Partisi'nin çözüm önerileri doğrultusunda değerlendireceklerini ifade etti. Toplantıda ayrıca Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamları da iletilirken, halkın sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yanlarında oldukları vurgulandı.

Teşkilat Başkanı Ali Balıkçı, "Seçim zamanı değil, geçim zamanında da halkımızın yanındayız" diyerek, parti olarak halkın dertlerine çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti. Partinin mahallelerdeki bu tür etkinliklerle halkla sürekli temas halinde olacağını ve halkın taleplerini dikkate alarak politikalarını şekillendireceğini sözlerine ekledi.

Bu buluşma, Yeniden Refah Partisi'nin yerelde daha fazla görünürlük kazanma ve halkla doğrudan temas kurma amacı taşıyan çalışmalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Özellikle esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve mahalle sakinlerinin yerel yönetimlerle ilgili talepleri üzerine odaklanan görüşmeler, partinin bölgedeki etkisini artırma yönündeki stratejisinin önemli bir ayağı olarak öne çıkıyor.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.