Müstakil ev yangında küle döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2024 - 10:00, Güncelleme: 24.08.2024 - 09:51
 

Müstakil ev yangında küle döndü

Müstakil ev yangında küle döndü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde müstakil ikamette çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Boyacıköy Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evin bahçesindeki otlarda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek eve sıçradı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu yangın söndürülürken, ev ise kullanılamaz hale geldi.Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
Müstakil ev yangında küle döndü
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde müstakil ikamette çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Boyacıköy Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evin bahçesindeki otlarda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek eve sıçradı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu yangın söndürülürken, ev ise kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.