Kaymakam Batuhan Bayrak’tan veda ziyareti

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 14:30, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:25
 

Kaymakam Batuhan Bayrak’tan veda ziyareti

Kaymakam Batuhan Bayrak’tan veda ziyareti

Beylikova Kaymakamı Batuhan Bayrak, Beylikova Belediyesi’ne veda ziyareti gerçekleştirdi.İlçenin gelişimi için uyum içinde yürüttükleri çalışmalar ve birlikte hayata geçirdikleri projelerdeki katkıları için Beylikova Belediyesi yetkilileri Kaymakam Batuhan Bayrak’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretin anısına Kaymakam Bayram’a bir plaket takdim edildi. Ayrıca, kattığı değerler ve özverili hizmetleri için şükranlarını sunan Beylikova Belediyesi yetkilileri, Kaymakam Bayrak’a yeni görev yerinde başarılar diledi.
Kaymakam Batuhan Bayrak’tan veda ziyareti
Beylikova Kaymakamı Batuhan Bayrak, Beylikova Belediyesi’ne veda ziyareti gerçekleştirdi.
İlçenin gelişimi için uyum içinde yürüttükleri çalışmalar ve birlikte hayata geçirdikleri projelerdeki katkıları için Beylikova Belediyesi yetkilileri Kaymakam Batuhan Bayrak’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretin anısına Kaymakam Bayram’a bir plaket takdim edildi. Ayrıca, kattığı değerler ve özverili hizmetleri için şükranlarını sunan Beylikova Belediyesi yetkilileri, Kaymakam Bayrak’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.