Gençlik ve Spor Festivali gerçekleştirildi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2024 - 17:30, Güncelleme: 26.08.2024 - 17:15
 

Gençlik ve Spor Festivali gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Festivali gerçekleştirildi

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dede Korkut Parkında festival gerçekleştirdi.2024 Hareketlilik Yılı etkinlikleri kapsamında 81 ilde aynı anda düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, Dede Korkut Parkında vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi. Yaşlıların ve gençlerin katılımıyla düzenlenen Gençlik ve Spor Festivaline, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan da katılım sağladı.
Gençlik ve Spor Festivali gerçekleştirildi
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dede Korkut Parkında festival gerçekleştirdi.
2024 Hareketlilik Yılı etkinlikleri kapsamında 81 ilde aynı anda düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, Dede Korkut Parkında vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi. Yaşlıların ve gençlerin katılımıyla düzenlenen Gençlik ve Spor Festivaline, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan da katılım sağladı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.