Yasa dışı av denetimi

Yaşam-Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2024 - 10:30
 

Yasa dışı av denetimi

Yasa dışı av denetimi

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince yasa dışı av yapan avcılara yönelik denetim gerçekleştirildi.Av koruma kontrol çalışmaları; Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor. Denetimler esnasında yasa dışı av yapan avcılara idari yaptırım uygulanırken yasa dışı avda kullanılan malzemelere de el konuldu.
Yasa dışı av denetimi
Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince yasa dışı av yapan avcılara yönelik denetim gerçekleştirildi.
Av koruma kontrol çalışmaları; Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor. Denetimler esnasında yasa dışı av yapan avcılara idari yaptırım uygulanırken yasa dışı avda kullanılan malzemelere de el konuldu.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.