Üniversite öğrencilerinin kaldığı yurt çevrelerinde emniyetten sıkı denetim

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2024 - 02:30, Güncelleme: 11.10.2024 - 02:06
 

Üniversite öğrencilerinin kaldığı yurt çevrelerinde emniyetten sıkı denetim

Üniversite öğrencilerinin kaldığı yurt çevrelerinde emniyetten sıkı denetim

Kırıkkale’de, üniversite şehri Yahşihan ilçesinde KYK yurtları çevresinde gece yarısına kadar süren denetimlerle öğrencilerin huzuru ve güvenliği sağlanıyor.Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun bulunduğu bölgelerde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. Yaklaşık 38 bin öğrencinin yaşadığı ilçede, trafik güvenliği ve asayişin sağlanması amacıyla polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şubesi ekipleri ile Motosikletli Yunus Timleri ve bekçiler tarafından yapılan denetimler, gece yarısına kadar devam etti. Öğrenci yurtlarının çevresinde de yapılan denetimlerle huzurun korunması ve muhtemel güvenlik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Bunun yanı sıra yapılan trafik kontrollerinde sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları da gerçekleştirildi.
Üniversite öğrencilerinin kaldığı yurt çevrelerinde emniyetten sıkı denetim
Kırıkkale’de, üniversite şehri Yahşihan ilçesinde KYK yurtları çevresinde gece yarısına kadar süren denetimlerle öğrencilerin huzuru ve güvenliği sağlanıyor.
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun bulunduğu bölgelerde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. Yaklaşık 38 bin öğrencinin yaşadığı ilçede, trafik güvenliği ve asayişin sağlanması amacıyla polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şubesi ekipleri ile Motosikletli Yunus Timleri ve bekçiler tarafından yapılan denetimler, gece yarısına kadar devam etti. Öğrenci yurtlarının çevresinde de yapılan denetimlerle huzurun korunması ve muhtemel güvenlik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Bunun yanı sıra yapılan trafik kontrollerinde sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları da gerçekleştirildi.

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.