Trafik denetimlerinde bin 615 aracın taşıt yoluna park edildiği belirlendi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2024 - 17:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 16:34
 

Trafik denetimlerinde bin 615 aracın taşıt yoluna park edildiği belirlendi

Trafik denetimlerinde bin 615 aracın taşıt yoluna park edildiği belirlendi

Eskişehir’de polis ekiplerince son 1 haftada yapılan trafik denetimlerinde; 3 sürücünün abart egzozlu araç kullandığı, 352 aracın yasak olan yerlerde durakladığı ve bin 615 aracın taşıt yolu üzerine park edildiği tespit edildi.Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldı. Bu çerçevede, 2-9 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan denetim yapıldı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda; 23 sürücünün abart egzozlu araç kullandığı, 352 aracın yasak olan yerlerde durakladığı ve bin 615 aracın taşıt yolu üzerine park edildiği tespit edildi. Yapılan kural ihlalleriyle ilgili ekiplerce gerekli işlemler başlatıldı.
Trafik denetimlerinde bin 615 aracın taşıt yoluna park edildiği belirlendi
Eskişehir’de polis ekiplerince son 1 haftada yapılan trafik denetimlerinde; 3 sürücünün abart egzozlu araç kullandığı, 352 aracın yasak olan yerlerde durakladığı ve bin 615 aracın taşıt yolu üzerine park edildiği tespit edildi.
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldı. Bu çerçevede, 2-9 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan denetim yapıldı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda; 23 sürücünün abart egzozlu araç kullandığı, 352 aracın yasak olan yerlerde durakladığı ve bin 615 aracın taşıt yolu üzerine park edildiği tespit edildi. Yapılan kural ihlalleriyle ilgili ekiplerce gerekli işlemler başlatıldı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.