Tarlada mahsur kalan çiftçiye jandarma yardım etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2024 - 15:30, Güncelleme: 06.08.2024 - 15:27
 

Tarlada mahsur kalan çiftçiye jandarma yardım etti

Tarlada mahsur kalan çiftçiye jandarma yardım etti

Yozgat’ta devriye gezen jandarma ekipleri, lastiği patlayıp tarlada mahsur kalan çiftçiye traktörün lastiğini değiştirmek için yardım etti.Yozgat merkeze bağlı Kızılkoca köyünde devriye gezen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarlada uzun süre bir traktörün hareketsiz durduğunu fark etti. Traktörü kontrole giden jandarma ekipleri, traktör sahibi Ü.Ç’nin, yardım beklediğini gördü.Tarla sürerken aracının lastiğinin patladığını ve yardım beklediğini belirten çiftçiye jandarma ekipleri, lastiğin değiştirilmesi için yardım etti.Çiftçi, mağduriyetini gideren jandarma ekiplerine teşekkür etti.
Tarlada mahsur kalan çiftçiye jandarma yardım etti
Yozgat’ta devriye gezen jandarma ekipleri, lastiği patlayıp tarlada mahsur kalan çiftçiye traktörün lastiğini değiştirmek için yardım etti.
Yozgat merkeze bağlı Kızılkoca köyünde devriye gezen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarlada uzun süre bir traktörün hareketsiz durduğunu fark etti. Traktörü kontrole giden jandarma ekipleri, traktör sahibi Ü.Ç’nin, yardım beklediğini gördü.
Tarla sürerken aracının lastiğinin patladığını ve yardım beklediğini belirten çiftçiye jandarma ekipleri, lastiğin değiştirilmesi için yardım etti.
Çiftçi, mağduriyetini gideren jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Yozgat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.