Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Serbest Bırakıldı!

Gündem (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 19.08.2024 - 17:35
 

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Serbest Bırakıldı!

Yaklaşık 10 aydır kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, mahkeme kararıyla tahliye edildi. Polat, cezaevinden çıkışında sevinç ve gözyaşları içinde ailesine kavuştu.

Kasım ayında kara para aklama suçlamasıyla tutuklanarak kamuoyunun gündemine oturan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, bugün alınan tahliye kararıyla serbest bırakıldı. Anadolu Adliyesi’nde görülen duruşmada, mahkeme heyeti Polat'ın tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Bu karar, Polat'ın yaklaşık 10 ay süren tutukluluğunun ardından cezaevinden çıkışını mümkün kıldı. Silivri'de bulunan Marmara Ceza İnfaz Kurumu'ndan serbest bırakılan Dilan Polat, cezaevi önünde onu bekleyen yakınları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Polat'ın, cezaevi çıkışında kardeşi Sıla Doğu ve kızı Nilda’ya sarılarak uzun süre ağladığı gözlemlendi. Kendisini almaya gelen yakınlarının kollarında duygusal anlar yaşayan fenomenin, gözyaşları içinde sevinç çığlıkları attığı görüldü. Tahliye kararı sonrası cezaevi önünde toplanan gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Dilan Polat, hızlıca yakınlarının aracıyla cezaevinden ayrıldı. Polat'ın cezaevi çıkışındaki bu anları, sosyal medyada da kısa sürede geniş yankı buldu. Bu gelişme, hem Dilan Polat'ın takipçileri hem de medya dünyasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Mahkemenin Polat hakkında verdiği tutuksuz yargılama kararı, fenomenin adını yeniden gündeme taşıdı. Dava süreci ve Polat’ın savunması ise merakla bekleniyor.
Yaklaşık 10 aydır kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, mahkeme kararıyla tahliye edildi. Polat, cezaevinden çıkışında sevinç ve gözyaşları içinde ailesine kavuştu.

Kasım ayında kara para aklama suçlamasıyla tutuklanarak kamuoyunun gündemine oturan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, bugün alınan tahliye kararıyla serbest bırakıldı. Anadolu Adliyesi’nde görülen duruşmada, mahkeme heyeti Polat'ın tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Bu karar, Polat'ın yaklaşık 10 ay süren tutukluluğunun ardından cezaevinden çıkışını mümkün kıldı.

Silivri'de bulunan Marmara Ceza İnfaz Kurumu'ndan serbest bırakılan Dilan Polat, cezaevi önünde onu bekleyen yakınları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Polat'ın, cezaevi çıkışında kardeşi Sıla Doğu ve kızı Nilda’ya sarılarak uzun süre ağladığı gözlemlendi. Kendisini almaya gelen yakınlarının kollarında duygusal anlar yaşayan fenomenin, gözyaşları içinde sevinç çığlıkları attığı görüldü.

Tahliye kararı sonrası cezaevi önünde toplanan gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Dilan Polat, hızlıca yakınlarının aracıyla cezaevinden ayrıldı. Polat'ın cezaevi çıkışındaki bu anları, sosyal medyada da kısa sürede geniş yankı buldu.

Bu gelişme, hem Dilan Polat'ın takipçileri hem de medya dünyasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Mahkemenin Polat hakkında verdiği tutuksuz yargılama kararı, fenomenin adını yeniden gündeme taşıdı. Dava süreci ve Polat’ın savunması ise merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.