Son dakika: Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Servisi bu tarihlerde hizmet vermeyecek!

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 30.07.2024 - 15:41
 

Son dakika: Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Servisi bu tarihlerde hizmet vermeyecek!

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Servisi belirlenen tarihlerde hizmet veremeyeceğini açıkladı. İşte sebebi...

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Servisi yaptığı yazılı açıklamada hizmet kalitesini artırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tadilat, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştireceklerini duyurdu. Açıklamada şu sözlere yer verildi: "Arkadaşlar kolay gelsin. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Servisi’nde hizmet kalitesini artırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına başlanacaktır. Bu sebeple 2 Ağustos 2024 - 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında acil servisimiz geçici olarak hizmet veremeyecektir. Hastalarımızın ve yakınlarının anlayışı için teşekkür eder, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha modern ve donanımlı bir acil servis ile hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz."
Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Servisi belirlenen tarihlerde hizmet veremeyeceğini açıkladı. İşte sebebi...

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Servisi yaptığı yazılı açıklamada hizmet kalitesini artırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tadilat, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştireceklerini duyurdu.

Açıklamada şu sözlere yer verildi:
"Arkadaşlar kolay gelsin. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Servisi’nde hizmet kalitesini artırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına başlanacaktır. Bu sebeple 2 Ağustos 2024 - 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında acil servisimiz geçici olarak hizmet veremeyecektir. Hastalarımızın ve yakınlarının anlayışı için teşekkür eder, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha modern ve donanımlı bir acil servis ile hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz."

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.