Sivas’ta örtü yangınına müdahale sürüyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2024 - 14:30, Güncelleme: 06.10.2024 - 14:09
 

Sivas’ta örtü yangınına müdahale sürüyor

Sivas’ta örtü yangınına müdahale sürüyor

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde çıkan örtü yangını bazı ağaçlara sıçradı. Ekipler yangının büyümemesi için çalışma başlattı.Edinilen bilgilere göre yangın, ilçeye bağlı Gökdere mevkiinde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda örtü yangını çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangın bazı ağaçlara da sıçradı. Ekipler yangını kontrol altına almak için söndürme çalışması başlattı.
Sivas’ta örtü yangınına müdahale sürüyor
Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde çıkan örtü yangını bazı ağaçlara sıçradı. Ekipler yangının büyümemesi için çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre yangın, ilçeye bağlı Gökdere mevkiinde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda örtü yangını çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangın bazı ağaçlara da sıçradı. Ekipler yangını kontrol altına almak için söndürme çalışması başlattı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.