Sivas’ta örtü yangını kontrol altına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2024 - 18:00, Güncelleme: 06.10.2024 - 17:33
 

Sivas’ta örtü yangını kontrol altına alındı

Sivas’ta örtü yangını kontrol altına alındı

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde çıkan örtü yangını büyümeden kontrol altına alındı.Edinilen bilgilere göre yangın, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Gökdere köyü Tozluyurt Yaylası’nda meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda örtü yangını çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangında bazı ağaçlar da zarar gördü. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.
Sivas’ta örtü yangını kontrol altına alındı
Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde çıkan örtü yangını büyümeden kontrol altına alındı.
Edinilen bilgilere göre yangın, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Gökdere köyü Tozluyurt Yaylası’nda meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda örtü yangını çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangında bazı ağaçlar da zarar gördü. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.