sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Sivas’ta mahsur kalan yolcular ilçede misafir ediliyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2025 - 16:00, Güncelleme: 20.03.2025 - 15:47
 

Sivas’ta mahsur kalan yolcular ilçede misafir ediliyor

Sivas’ta mahsur kalan yolcular ilçede misafir ediliyor

Sivas’ta mart ayında etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Gürün Karayolu’nda mahsur kalan yolcular, çevredeki cami ve yurtlarda misafir edildi.Sivas’ta önceki hafta etkisini gösteren sıcak hava yerini kar yağışına bıraktı. Önceki gün öğlen saatlerinde şiddetinin artıran kar ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Önceki gün akşam saatlerinde Sivas-Gürün Karayolu ulaşıma kapanmıştı. Akşam saatlerinden bu yana kapalı olan yolda mahsur kalan 300 vatandaş, ilçede bulunan KYK yurtları ve öğrenci pansiyonlarında misafir edildi. Gürün Kaymakamlığı, mahsur kalan vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundu.Gürün Kaymakamlığı yaptığı yazılı açıklamada, "Kaymakamlığımızın koordinesinde yoğun kar yağışı altında yürütülen özverili çalışmalar için tüm ekiplerimiz sahada aktif görev almaktadır. Sahada bulunan personeli görev yerinde denetleyen Kaymakamımız Sayın Abdullah Sarı akabinde olumsuz hava şartlarından dolayı mahsur kalan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi. Kaymakamımız kendilerine şartlar dahilinde her konuda yardımcı olunacağını bununla ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, vatandaşlarımız için pansiyon ve kalınacak yerlerin tedarik edileceğini, Devletimizin tüm imkanları ile halkımız için sahada özverili çalışmalarına devam edileceğini belirtti" ifadelerine yer verdi.İlçede etkili olan yoğun kar yağışında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Sivas’ta mahsur kalan yolcular ilçede misafir ediliyor
Sivas’ta mart ayında etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Gürün Karayolu’nda mahsur kalan yolcular, çevredeki cami ve yurtlarda misafir edildi.
Sivas’ta önceki hafta etkisini gösteren sıcak hava yerini kar yağışına bıraktı. Önceki gün öğlen saatlerinde şiddetinin artıran kar ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Önceki gün akşam saatlerinde Sivas-Gürün Karayolu ulaşıma kapanmıştı. Akşam saatlerinden bu yana kapalı olan yolda mahsur kalan 300 vatandaş, ilçede bulunan KYK yurtları ve öğrenci pansiyonlarında misafir edildi. Gürün Kaymakamlığı, mahsur kalan vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundu.
Gürün Kaymakamlığı yaptığı yazılı açıklamada, "Kaymakamlığımızın koordinesinde yoğun kar yağışı altında yürütülen özverili çalışmalar için tüm ekiplerimiz sahada aktif görev almaktadır. Sahada bulunan personeli görev yerinde denetleyen Kaymakamımız Sayın Abdullah Sarı akabinde olumsuz hava şartlarından dolayı mahsur kalan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi. Kaymakamımız kendilerine şartlar dahilinde her konuda yardımcı olunacağını bununla ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, vatandaşlarımız için pansiyon ve kalınacak yerlerin tedarik edileceğini, Devletimizin tüm imkanları ile halkımız için sahada özverili çalışmalarına devam edileceğini belirtti" ifadelerine yer verdi.
İlçede etkili olan yoğun kar yağışında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.