Sivasspor, fitness salonunda çalıştı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2024 - 12:30
 

Sivasspor, fitness salonunda çalıştı

Sivasspor, fitness salonunda çalıştı

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün fitness salonunda yaptığı çalışmayla devam etti.Kırmızı-beyazlı ekip sahada yaptığı ısınmanın ardından fitness salonunda koordinasyon ve kuvvet ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.Yiğidolar, akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla maçın hazırlıklarına devam edecek.Sivasspor ile Hatayspor 20 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacak.
Sivasspor, fitness salonunda çalıştı
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün fitness salonunda yaptığı çalışmayla devam etti.
Kırmızı-beyazlı ekip sahada yaptığı ısınmanın ardından fitness salonunda koordinasyon ve kuvvet ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.
Yiğidolar, akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla maçın hazırlıklarına devam edecek.
Sivasspor ile Hatayspor 20 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacak.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.