Öğrencilere ulaşım desteği

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2024 - 14:00, Güncelleme: 27.09.2024 - 13:38
 

Öğrencilere ulaşım desteği

Öğrencilere ulaşım desteği

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, belde dışında okuyan ortaokul ve lisede öğrencilerine ulaşım desteği sağlayacak.Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada "Belediye olarak geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da ortaokul ve liseye giden öğrencilerimize, öğretim yılı sonuna kadar yol ücreti desteğinde bulunacağız. Destekten yararlanmak isteyen ve kasabamızda ikamet eden öğrencilerimiz şahsen belediyemiz yaşı işleri müdürlüğüne gerekli evraklar ile müracaat etsinler” dedi.
Öğrencilere ulaşım desteği
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, belde dışında okuyan ortaokul ve lisede öğrencilerine ulaşım desteği sağlayacak.
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada "Belediye olarak geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da ortaokul ve liseye giden öğrencilerimize, öğretim yılı sonuna kadar yol ücreti desteğinde bulunacağız. Destekten yararlanmak isteyen ve kasabamızda ikamet eden öğrencilerimiz şahsen belediyemiz yaşı işleri müdürlüğüne gerekli evraklar ile müracaat etsinler” dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.