O Saldırgan Evinde Yakalandı

Yerel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.07.2024 - 13:36
 

O Saldırgan Evinde Yakalandı

Konya'da 27 Temmuz gecesi Selçuklu ilçesinde yaşanan olayda, parkta tartıştığı Kemal A.'yı (19) tabanca ile yaralayan İ.G. (21) ve yanındaki arkadaşı A.T. (21), olay sonrası polise ateş açarak kaçtı.

 İ.G., yakalandıktan sonra verdiği ifadede, "Aramızda eski bir husumet vardı. Onu görünce tekrar kavga başladı ve olay oldu. Polisi görünce heyecanlandım" dedi. Olay, saat 22.30 civarında Şefik Can Caddesi'ndeki Şefik Can Parkı'nda meydana geldi. Kemal A., İ.G. ile tartışırken tabanca ile vuruldu ve bacağına isabet eden iki kurşunla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi ve yaralı Kemal A., Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için harekete geçtiğinde, İ.G. onlara ateş açarak kaçtı. Şans eseri mermiler polise isabet etmedi. İ.G.'nin 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nun bahçesine girdiği belirlendi ve yapılan aramada bir tabanca ele geçirildi. Saldırganın okulun içine girme ihtimali üzerine çevredeki merdiven yardımıyla pencereden içeri gözlendi. Ancak saldırgan, arka sokaktaki Hoşgörü Anaokulu'nun bahçesinde saklanırken görüldü ve yine kaçmayı başardı. Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Şubesi ekipleri, İ.G.'nin Işıklar Mahallesi'ndeki evinde saklandığını tespit etti ve hemen harekete geçti. İ.G. ve olayda ona yardım eden A.T. gözaltına alındı. İ.G., polise verdiği ifadede, "Polisi görünce heyecanlandım, birkaç el rastgele ateş ettikten sonra silahı olay yerine yakın bir yere atıp arkadaşım A.T. ile kaçtık" dedi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, tedavisi süren Kemal A.'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.
Konya'da 27 Temmuz gecesi Selçuklu ilçesinde yaşanan olayda, parkta tartıştığı Kemal A.'yı (19) tabanca ile yaralayan İ.G. (21) ve yanındaki arkadaşı A.T. (21), olay sonrası polise ateş açarak kaçtı.
 İ.G., yakalandıktan sonra verdiği ifadede, "Aramızda eski bir husumet vardı. Onu görünce tekrar kavga başladı ve olay oldu. Polisi görünce heyecanlandım" dedi.

Olay, saat 22.30 civarında Şefik Can Caddesi'ndeki Şefik Can Parkı'nda meydana geldi. Kemal A., İ.G. ile tartışırken tabanca ile vuruldu ve bacağına isabet eden iki kurşunla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi ve yaralı Kemal A., Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri saldırganı yakalamak için harekete geçtiğinde, İ.G. onlara ateş açarak kaçtı. Şans eseri mermiler polise isabet etmedi. İ.G.'nin 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nun bahçesine girdiği belirlendi ve yapılan aramada bir tabanca ele geçirildi. Saldırganın okulun içine girme ihtimali üzerine çevredeki merdiven yardımıyla pencereden içeri gözlendi. Ancak saldırgan, arka sokaktaki Hoşgörü Anaokulu'nun bahçesinde saklanırken görüldü ve yine kaçmayı başardı.

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Şubesi ekipleri, İ.G.'nin Işıklar Mahallesi'ndeki evinde saklandığını tespit etti ve hemen harekete geçti. İ.G. ve olayda ona yardım eden A.T. gözaltına alındı. İ.G., polise verdiği ifadede, "Polisi görünce heyecanlandım, birkaç el rastgele ateş ettikten sonra silahı olay yerine yakın bir yere atıp arkadaşım A.T. ile kaçtık" dedi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, tedavisi süren Kemal A.'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.