MHP’den "Engelsiz Bakış" Fotoğraf Yarışması

Siyaset (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 25.10.2024 - 13:27, Güncelleme: 25.10.2024 - 13:27
 

MHP’den "Engelsiz Bakış" Fotoğraf Yarışması

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı, engelli bireylerin ve ailelerinin günlük yaşantısını topluma tanıtmak amacıyla Türkiye genelinde "Engelsiz Bakış" adıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı aracılığıyla Türkiye genelinde farkındalık yaratacak bir fotoğraf yarışması düzenliyor. "Engelsiz Bakış" adı verilen bu yarışma, engelli bireylerin ve ailelerinin gündelik yaşamını toplumla buluşturmayı hedefliyor. Yarışmaya, engelli bireyler, birinci derece yakınları veya vasileri katılabilecek. Yarışmanın ana teması, "Engelli bireylerin ve ailelerinin gündelik yaşamı ve sosyal hayattaki yeri" olarak belirlendi. Katılımcılar, iş hayatı, sosyal ilişkiler, şehir mimarisi, ulaşım süreçleri ve eğitim gibi farklı konuları yansıtan fotoğraflarla yarışmaya başvurabilecekler. Yarışma kategorileri arasında Portre Fotoğrafı, Belgesel Fotoğrafı, Sokak Fotoğrafı ve Konsept Fotoğrafı yer alıyor. Katılımcılar, engelli bireylerin yaşamını farklı açılardan yansıtan özgün eserlerini 10 Kasım 2024 tarihine kadar mhpkacep@gmail.com adresine gönderebilecekler. MHP Konya KAÇEP’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Demir Yurteri, yarışmanın amacını, “Dezavantajlı kardeşlerimizin yaşantıları hakkında farkındalık oluşturmak ve yaşamlarını nasıl kolaylaştırabileceğimizi düşünmek” olarak açıkladı. Yarışma hakkında bilgi vermek ve katılım çağrısında bulunmak amacıyla Konya Sakatlar Derneği’ne yapılan ziyarette, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve dernek üyeleri de hazır bulundu. Yurteri, Konya halkını da bu anlamlı organizasyona katılmaya davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı, engelli bireylerin ve ailelerinin günlük yaşantısını topluma tanıtmak amacıyla Türkiye genelinde "Engelsiz Bakış" adıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı aracılığıyla Türkiye genelinde farkındalık yaratacak bir fotoğraf yarışması düzenliyor. "Engelsiz Bakış" adı verilen bu yarışma, engelli bireylerin ve ailelerinin gündelik yaşamını toplumla buluşturmayı hedefliyor. Yarışmaya, engelli bireyler, birinci derece yakınları veya vasileri katılabilecek.

Yarışmanın ana teması, "Engelli bireylerin ve ailelerinin gündelik yaşamı ve sosyal hayattaki yeri" olarak belirlendi. Katılımcılar, iş hayatı, sosyal ilişkiler, şehir mimarisi, ulaşım süreçleri ve eğitim gibi farklı konuları yansıtan fotoğraflarla yarışmaya başvurabilecekler.

Yarışma kategorileri arasında Portre Fotoğrafı, Belgesel Fotoğrafı, Sokak Fotoğrafı ve Konsept Fotoğrafı yer alıyor. Katılımcılar, engelli bireylerin yaşamını farklı açılardan yansıtan özgün eserlerini 10 Kasım 2024 tarihine kadar mhpkacep@gmail.com adresine gönderebilecekler.

MHP Konya KAÇEP’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Demir Yurteri, yarışmanın amacını, “Dezavantajlı kardeşlerimizin yaşantıları hakkında farkındalık oluşturmak ve yaşamlarını nasıl kolaylaştırabileceğimizi düşünmek” olarak açıkladı. Yarışma hakkında bilgi vermek ve katılım çağrısında bulunmak amacıyla Konya Sakatlar Derneği’ne yapılan ziyarette, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

Yurteri, Konya halkını da bu anlamlı organizasyona katılmaya davet etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.