Meteorolojiden Çankırı için zirai don uyarısı

Yaşam-Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2024 - 19:00
 

Meteorolojiden Çankırı için zirai don uyarısı

Meteorolojiden Çankırı için zirai don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Çankırı’da 18-23 Ekim tarihleri arasında beklenen zirai don sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çankırı için 18-23 Ekim tarihleri arasında zirai don tahmininde bulundu. Açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre Karadeniz üzerinden gelen soğuk havayla birlikte bu geceden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale’de zirai don hadisesi bekleniyor. Zirai don riskinin gelecek hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlere uğraşan vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki tahmin ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.
Meteorolojiden Çankırı için zirai don uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Çankırı’da 18-23 Ekim tarihleri arasında beklenen zirai don sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çankırı için 18-23 Ekim tarihleri arasında zirai don tahmininde bulundu. Açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre Karadeniz üzerinden gelen soğuk havayla birlikte bu geceden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale’de zirai don hadisesi bekleniyor. Zirai don riskinin gelecek hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlere uğraşan vatandaşlarımızın kendi bölgelerindeki tahmin ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.