KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU SON GÜN!

Eğitim (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 30.07.2024 - 19:34, Güncelleme: 30.07.2024 - 19:34
 

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU SON GÜN!

Memur olmak isteyenlerin dikkatine: KPSS ortaöğretim başvurusu bugün son

Sınavla atanarak memur olma hayali kuran ortaokul mezunları, KPSS ortaöğretim sınavı başvurusu gerçekleştirecek. Geçtiğimiz haftalarda başlayan KPSS ortaöğretim başvuru sürecinin son günü geldi. KPSS ortaöğretim sınavı ise 15 Eylül tarihinde merkezi olarak yapılacak. KPSS ORTAOKUL BAŞVURU NE ZAMAN? KPSS ortaokul sınavı için başvurular 18 Temmuz – 30 Temmuz tarihleri ​​arasında alınacak. KPSS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? KPSS ortaokul başvuru ücreti 350 lira olarak belirlendi. KPSS ORTAOKUL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim), 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak. KPSS DHBT SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 22 Eylül 2024 tarihinde yapılacak. DHBT’ye ortaöğretim düzeyinde başvuracak adayların da 15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan KPSS Ortaöğretim’e başvurarak sınava girmeleri gerekiyor. KPSS BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK? ÖSYM'nin açıklamasına göre KPSS sınavına başvurular ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden yapılacak. Ödemeler başvurusu sırasında internet üzerinden yapılabilir. Başvurunuz arasında https://ais.osym.gov.tr/ sayfasından işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? KPSS lisans sonuçları 23 Ağustos tarihinde açıklanacak. KPSS önlisans sonuçları 20 Eylül tarihinde açıklanacak. KPSS ortaöğretim sonuçları 10 Ekim tarihinde açıklanacak. KPSS DHBT sonuçları 16 Ekim tarihinde açıklanacak.
Memur olmak isteyenlerin dikkatine: KPSS ortaöğretim başvurusu bugün son
Sınavla atanarak memur olma hayali kuran ortaokul mezunları, KPSS ortaöğretim sınavı başvurusu gerçekleştirecek. Geçtiğimiz haftalarda başlayan KPSS ortaöğretim başvuru sürecinin son günü geldi. KPSS ortaöğretim sınavı ise 15 Eylül tarihinde merkezi olarak yapılacak. KPSS ORTAOKUL BAŞVURU NE ZAMAN? KPSS ortaokul sınavı için başvurular 18 Temmuz – 30 Temmuz tarihleri ​​arasında alınacak. KPSS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? KPSS ortaokul başvuru ücreti 350 lira olarak belirlendi. KPSS ORTAOKUL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? Kamu Personel Seçme Sınavı ( KPSS Ortaöğretim), 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak. KPSS DHBT SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 22 Eylül 2024 tarihinde yapılacak. DHBT’ye ortaöğretim düzeyinde başvuracak adayların da 15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan KPSS Ortaöğretim’e başvurarak sınava girmeleri gerekiyor. KPSS BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK? ÖSYM'nin açıklamasına göre KPSS sınavına başvurular ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden yapılacak. Ödemeler başvurusu sırasında internet üzerinden yapılabilir. Başvurunuz arasında https://ais.osym.gov.tr/ sayfasından işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? KPSS lisans sonuçları 23 Ağustos tarihinde açıklanacak. KPSS önlisans sonuçları 20 Eylül tarihinde açıklanacak. KPSS ortaöğretim sonuçları 10 Ekim tarihinde açıklanacak. KPSS DHBT sonuçları 16 Ekim tarihinde açıklanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.