Köpeğini bir bebek gibi salıncakta salladı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2024 - 11:30, Güncelleme: 21.10.2024 - 11:21
 

Köpeğini bir bebek gibi salıncakta salladı

Köpeğini bir bebek gibi salıncakta salladı

Eskişehir’de sahibinin çocuk parkına götürdüğü köpeğini bir bebek gibi salıncağa koyup salladığı anlar görenlerin içini ısttı.Geçtiğimiz günün akşam saatlerinde bir vatandaş, ’Pug’ cinsi köpeğiyle birlikte Şehit Piyade Uzman Çabuş Mücahit Top Parkı’na dolaşmaya gitti. Köpeğini buradaki çocuk parkında eğlendiren sahibi, onu tıpkı bir bebek gibi salıncağa koyarak salladı. O anlar görenlerin içini ısıtırken, hayvansever vatandaş köpeğinin çok akıllı bir dostu olduğunu ve kendisini deşarj ettiğini söyledi.
Köpeğini bir bebek gibi salıncakta salladı
Eskişehir’de sahibinin çocuk parkına götürdüğü köpeğini bir bebek gibi salıncağa koyup salladığı anlar görenlerin içini ısttı.
Geçtiğimiz günün akşam saatlerinde bir vatandaş, ’Pug’ cinsi köpeğiyle birlikte Şehit Piyade Uzman Çabuş Mücahit Top Parkı’na dolaşmaya gitti. Köpeğini buradaki çocuk parkında eğlendiren sahibi, onu tıpkı bir bebek gibi salıncağa koyarak salladı. O anlar görenlerin içini ısıtırken, hayvansever vatandaş köpeğinin çok akıllı bir dostu olduğunu ve kendisini deşarj ettiğini söyledi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.