Konyaspor, Slovenya Kampında Son Hazırlık Maçına Çıkıyor

Spor (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 31.07.2024 - 16:18
 

Konyaspor, Slovenya Kampında Son Hazırlık Maçına Çıkıyor

Konyaspor, yeni sezon öncesi üçüncü etap kamp çalışmalarını Slovenya'nın Kranjska Gora bölgesinde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, bu kampın son hazırlık maçında 2 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de Suudi Arabistan temsilcisi El-Fayha ile karşı karşıya gelecek. Daha önce Slovenya'da oynadığı hazırlık maçlarında HNK Gorica ve NK Brinje Grosuplje ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, Udinese Calcio'ya ise 1-0 mağlup olmuştu. Teknik direktör [takımın teknik direktörünün adı], bu son maçın takımın eksiklerini görme ve oyuncuların performansını değerlendirme açısından önemli olduğunu belirtti. Konyaspor taraftarları, takımın son durumunu görmek için bu mücadeleyi merakla bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip, sezon öncesi son hazırlık maçında olumlu bir performans sergileyerek lige hazır olduğunu göstermek istiyor.
Konyaspor, yeni sezon öncesi üçüncü etap kamp çalışmalarını Slovenya'nın Kranjska Gora bölgesinde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, bu kampın son hazırlık maçında 2 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de Suudi Arabistan temsilcisi El-Fayha ile karşı karşıya gelecek.

Daha önce Slovenya'da oynadığı hazırlık maçlarında HNK Gorica ve NK Brinje Grosuplje ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, Udinese Calcio'ya ise 1-0 mağlup olmuştu. Teknik direktör [takımın teknik direktörünün adı], bu son maçın takımın eksiklerini görme ve oyuncuların performansını değerlendirme açısından önemli olduğunu belirtti.

Konyaspor taraftarları, takımın son durumunu görmek için bu mücadeleyi merakla bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip, sezon öncesi son hazırlık maçında olumlu bir performans sergileyerek lige hazır olduğunu göstermek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.