Konyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2024 - 17:00
 

Konyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Konyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayserispor’un ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçında Emre Kargın düdük çalacak.Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig’in 4. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemlerin isimlerini kamuoyu ile paylaştı. Merkez Hakem Kurulu Cumartesi günü oynanacak Konyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın’ın yönetmesine karar verdi. İzmir Bölgesi Süper Lig hakemi Emre Kargın’a bu maçta Ali Can Alp ve Abdullah Uğur Sarı yardımcılık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Fatih Tokail olacak.31 Ağustos Cumartesi günü Medaş Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda oynanacak olan Konyaspor-Kayserispor maçı saat 19:15’de başlayacak.
Konyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek
Kayserispor’un ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçında Emre Kargın düdük çalacak.
Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig’in 4. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemlerin isimlerini kamuoyu ile paylaştı. Merkez Hakem Kurulu Cumartesi günü oynanacak Konyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın’ın yönetmesine karar verdi. İzmir Bölgesi Süper Lig hakemi Emre Kargın’a bu maçta Ali Can Alp ve Abdullah Uğur Sarı yardımcılık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Fatih Tokail olacak.
31 Ağustos Cumartesi günü Medaş Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda oynanacak olan Konyaspor-Kayserispor maçı saat 19:15’de başlayacak.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.