Konyaspor, evindeki ilk galibiyetini aldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2024 - 16:00
 

Konyaspor, evindeki ilk galibiyetini aldı

Konyaspor, evindeki ilk galibiyetini aldı

Konyaspor, Trendyol Süper Ligi’n 8. haftasında sahasında Eyüpspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederken, taraftarı önünde ilk galibiyetini aldı.Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında evinde Eyüpspor ile karşılaşan Konyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 2. hafta Galatasaray’a 2-1 mağlup olurken, 4 ve 6. haftalarda ise Kayserispor ve Sivasspor müsabakalarında golsüz berabere kaldı. Konya ekibi, deplasmandaki 4 mücadelede ise 6 puan topladı. Ligin 8. haftasında Eyüpspor’u 2-1’lik skorla yenen Konyaspor, bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini elde etti.
Konyaspor, evindeki ilk galibiyetini aldı
Konyaspor, Trendyol Süper Ligi’n 8. haftasında sahasında Eyüpspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederken, taraftarı önünde ilk galibiyetini aldı.
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında evinde Eyüpspor ile karşılaşan Konyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 2. hafta Galatasaray’a 2-1 mağlup olurken, 4 ve 6. haftalarda ise Kayserispor ve Sivasspor müsabakalarında golsüz berabere kaldı. Konya ekibi, deplasmandaki 4 mücadelede ise 6 puan topladı. Ligin 8. haftasında Eyüpspor’u 2-1’lik skorla yenen Konyaspor, bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini elde etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.