Konya'nın Ilgın İlçesinde Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 12.08.2024 - 17:44
 

Konya'nın Ilgın İlçesinde Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Gökçeyurt Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda bugün öğleden sonra çıkan yangına hızlı bir müdahale başlatıldı.

Yangının nedeni henüz belirlenememişken, Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın Orman İşletme Müdürlüğü ve Ilgın Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Yangın, ormanlık alanda geniş bir alana yayılmadan kontrol altına alınmak üzere söndürme çalışmaları başlatıldı. Ekipler, alevlerin daha fazla büyümesini engellemek ve çevreye zarar vermemesi için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bölgedeki rüzgar ve diğer hava koşullarının da söndürme çalışmalarını etkileyebileceği belirtilirken, ekipler her türlü tedbiri alarak yangının yayılmasını önlemeye çalışıyor. Olayla ilgili gelişmeler ve yangının söndürülme süreci hakkında yeni bilgiler geldikçe güncellemeler yapılacaktır. Yangının kontrol altına alınması ve bölgedeki durumun stabil hale gelmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Gökçeyurt Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda bugün öğleden sonra çıkan yangına hızlı bir müdahale başlatıldı.

Yangının nedeni henüz belirlenememişken, Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın Orman İşletme Müdürlüğü ve Ilgın Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti.

Yangın, ormanlık alanda geniş bir alana yayılmadan kontrol altına alınmak üzere söndürme çalışmaları başlatıldı. Ekipler, alevlerin daha fazla büyümesini engellemek ve çevreye zarar vermemesi için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bölgedeki rüzgar ve diğer hava koşullarının da söndürme çalışmalarını etkileyebileceği belirtilirken, ekipler her türlü tedbiri alarak yangının yayılmasını önlemeye çalışıyor.

Olayla ilgili gelişmeler ve yangının söndürülme süreci hakkında yeni bilgiler geldikçe güncellemeler yapılacaktır. Yangının kontrol altına alınması ve bölgedeki durumun stabil hale gelmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.