Konya’da yaşlı çift yedikleri mantardan zehirlendi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 11.10.2024 - 13:04
 

Konya’da yaşlı çift yedikleri mantardan zehirlendi

Konya’da yaşlı çift yedikleri mantardan zehirlendi

Konya’nın Kulu ilçesinde evlerinin bahçesinden topladıkları mantarı yiyen yaşlı çift hastanelik oldu.Olay, ilçeye bağlı Tavlıören Mahallesi’nde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.A. (75) ile eşi B.A. (73) müstakil evlerinin bahçesinde çıkan mantarları topladı. Daha sonra topladıkları mantarlardan yemek yapan çift, kısa süre sonra rahatsızlandı. Kulu Bölge Devlet Hastanesi acil servisine giden çiftin yapılan tetkiklerde yedikleri mantardan zehirlendikleri tespit edildi. Yaşlı çiftin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Konya’da yaşlı çift yedikleri mantardan zehirlendi
Konya’nın Kulu ilçesinde evlerinin bahçesinden topladıkları mantarı yiyen yaşlı çift hastanelik oldu.
Olay, ilçeye bağlı Tavlıören Mahallesi’nde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.A. (75) ile eşi B.A. (73) müstakil evlerinin bahçesinde çıkan mantarları topladı. Daha sonra topladıkları mantarlardan yemek yapan çift, kısa süre sonra rahatsızlandı. Kulu Bölge Devlet Hastanesi acil servisine giden çiftin yapılan tetkiklerde yedikleri mantardan zehirlendikleri tespit edildi. Yaşlı çiftin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.