Konya'da Maskeli Soygun Girişimi: Çalışanı Darbedip Kaçtı

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 02.08.2024 - 13:48
 

Konya'da Maskeli Soygun Girişimi: Çalışanı Darbedip Kaçtı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir markette yüzü maskeli bir kişi, kasadaki paraları zorla almaya çalıştı.

Olay, Yazır Mahallesi Ardıçdalı Sokak'taki bir market şubesinde saat 10.35 sularında gerçekleşti. Zanlı, iş yeri çalışanlarını tehdit ederek kasadaki paraları istedi ancak çalışanların direnmesi üzerine kasanın şifresini talep etti. Çalışanların şifreyi vermemesi üzerine zanlı, bir çalışanı darbetti. Olay sonrasında parayı alamayan zanlı, marketten aldığı iki paket sigarayla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı çalışanla ilgilendi. Polis ekipleri, market ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir markette yüzü maskeli bir kişi, kasadaki paraları zorla almaya çalıştı.

Olay, Yazır Mahallesi Ardıçdalı Sokak'taki bir market şubesinde saat 10.35 sularında gerçekleşti. Zanlı, iş yeri çalışanlarını tehdit ederek kasadaki paraları istedi ancak çalışanların direnmesi üzerine kasanın şifresini talep etti. Çalışanların şifreyi vermemesi üzerine zanlı, bir çalışanı darbetti.

Olay sonrasında parayı alamayan zanlı, marketten aldığı iki paket sigarayla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı çalışanla ilgilendi. Polis ekipleri, market ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.