Konya Meram'da çıkan kavga esnasında 2 kişi bıçakla yaralandı.

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 01.08.2024 - 13:09
 

Konya Meram'da çıkan kavga esnasında 2 kişi bıçakla yaralandı.

Yaralılar hastaneye sevk edildi, şüpheli kadın emniyet ekiplerince kısa zamanda yakalandı.

Gelişen Olay, Konya Meram  Çaybaşı Mahallesi Tellimescit Sokak’ta yaşandı. Alınan  bilgiye göre;  bir adreste kavga çıktığı  ve yaralılar olduğu ihbarı üzerine  adrese  çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  olay yerine intikaleden polis ekipleri, M.K. ve C.İ. isimli 2 kişinin bıçaklandığını belirledi. Yaralanan şahıslar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra  olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.  KADIN GÖZALTINA ALINDI Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar  sonunda 2 erkeği bıçaklayan kişinin F.K. isimli  bir kadın olduğunu tespit ettiler    Ekipler tarafından Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi.  Olayla ilgili Başlatılan soruşturma devam ediyor.
Yaralılar hastaneye sevk edildi, şüpheli kadın emniyet ekiplerince kısa zamanda yakalandı.


Gelişen Olay, Konya Meram  Çaybaşı Mahallesi Tellimescit Sokak’ta yaşandı.

Alınan  bilgiye göre;  bir adreste kavga çıktığı  ve yaralılar olduğu ihbarı üzerine  adrese  çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 olay yerine intikaleden polis ekipleri, M.K. ve C.İ. isimli 2 kişinin bıçaklandığını belirledi.

Yaralanan şahıslar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra  olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar  sonunda 2 erkeği bıçaklayan kişinin F.K. isimli  bir kadın olduğunu tespit ettiler  

 Ekipler tarafından Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi.  Olayla ilgili Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.