sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Kızı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen anne son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2025 - 14:30, Güncelleme: 24.03.2025 - 14:07
 

Kızı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen anne son yolculuğuna uğurlandı

Kızı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen anne son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 17 yaşındaki kızı tarafından göğsünden ve sırtından defalarca bıçaklanarak öldürülen anne, son yolcuğuna uğurlandı.Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi Konak Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda M.C. (17) ile annesi Tuşan Ceylan (44) arasında evde yalnız oldukları sırada tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle M.C., eline aldığı bıçakla annesini defalarca bıçakladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde talihsiz annenin göğüs ve sırt bölgelerinden aldığı bıçak darbeleri nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Tuşan Ceylan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Annesini öldüren M.C. ise polis ekiplerince gözaltına alınırken, acı haberi duyan yakınları eve gelerek gözyaşlarına boğuldu.Anne Tuşan Ceylan’ın cenazesi, öğle namazını müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kızı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen anne son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 17 yaşındaki kızı tarafından göğsünden ve sırtından defalarca bıçaklanarak öldürülen anne, son yolcuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi Konak Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda M.C. (17) ile annesi Tuşan Ceylan (44) arasında evde yalnız oldukları sırada tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle M.C., eline aldığı bıçakla annesini defalarca bıçakladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde talihsiz annenin göğüs ve sırt bölgelerinden aldığı bıçak darbeleri nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Tuşan Ceylan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Annesini öldüren M.C. ise polis ekiplerince gözaltına alınırken, acı haberi duyan yakınları eve gelerek gözyaşlarına boğuldu.
Anne Tuşan Ceylan’ın cenazesi, öğle namazını müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.