Karaman’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2024 - 13:00, Güncelleme: 31.08.2024 - 12:50
 

Karaman’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Karaman’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Karaman’da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.Olay, sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesi 271. Sokak’ta bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, C.K. isimli kişi eskiye dayalı husumetten dolayı H.T’nin (34) iş yerine gelerek tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda C.K., üzerindeki bıçakla H.T’yi bacağından bıçakladıktan sonra olay yerinden motosikletle kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı H.T. sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bıçaklama olayına karışarak kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Karaman’da bıçaklı kavga: 1 yaralı
Karaman’da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesi 271. Sokak’ta bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, C.K. isimli kişi eskiye dayalı husumetten dolayı H.T’nin (34) iş yerine gelerek tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda C.K., üzerindeki bıçakla H.T’yi bacağından bıçakladıktan sonra olay yerinden motosikletle kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı H.T. sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bıçaklama olayına karışarak kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.