Kamyon kasasında çocukların tehlikeli yolculuğu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2024 - 10:30, Güncelleme: 19.08.2024 - 10:00
 

Kamyon kasasında çocukların tehlikeli yolculuğu

Kamyon kasasında çocukların tehlikeli yolculuğu

Ankara’da açık kasa kamyonetin arkasında tehlikeli yolculuk yapan çok sayıda kişi kameraya yansıdı.Ankara’da sürücüsü öğrenilemeyen 06 EEY 253 plakalı açık kasa kamyonet, arkasına 11 çocuğu alarak trafikte seyretmeye başladı. Tehlikeli yolculuğu gören diğer sürücüler telefonlarının kamerasıyla o anları kayıt altına aldı. Açık kasa kamyonet sürücüsü hem kendi canını, hem de kamyonet arkasında oturanların canını hiçe sayarak kilometrelerce ilerledi.
Kamyon kasasında çocukların tehlikeli yolculuğu
Ankara’da açık kasa kamyonetin arkasında tehlikeli yolculuk yapan çok sayıda kişi kameraya yansıdı.
Ankara’da sürücüsü öğrenilemeyen 06 EEY 253 plakalı açık kasa kamyonet, arkasına 11 çocuğu alarak trafikte seyretmeye başladı. Tehlikeli yolculuğu gören diğer sürücüler telefonlarının kamerasıyla o anları kayıt altına aldı. Açık kasa kamyonet sürücüsü hem kendi canını, hem de kamyonet arkasında oturanların canını hiçe sayarak kilometrelerce ilerledi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.