Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 01.10.2024 - 13:36
 

Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Ankara’nın Kahramankazan Belediyesi, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor.Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor. Okul kantinlerinde düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerde hijyen kurallarına uyum, gıda güvenliği ve ürünlerin son kullanma tarihleri titizlikle inceleniyor. Öğrencilerin sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir olumsuz durumun önüne geçmek için yapılan bu denetimler, belediyenin çocukların sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamında bulunmalarına yönelik hassasiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Ekipler tarafından, denetimlerin eğitim dönemi boyunca aralıksız devam edeceği bildirildi.
Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim
Ankara’nın Kahramankazan Belediyesi, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor.
Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor. Okul kantinlerinde düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerde hijyen kurallarına uyum, gıda güvenliği ve ürünlerin son kullanma tarihleri titizlikle inceleniyor. Öğrencilerin sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir olumsuz durumun önüne geçmek için yapılan bu denetimler, belediyenin çocukların sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamında bulunmalarına yönelik hassasiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Ekipler tarafından, denetimlerin eğitim dönemi boyunca aralıksız devam edeceği bildirildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.