Jandarma komandolarından kayıp kadın için geniş çaplı arama: Dağ taş didik didik ediliyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2024 - 16:04, Güncelleme: 03.10.2024 - 15:30
 

Jandarma komandolarından kayıp kadın için geniş çaplı arama: Dağ taş didik didik ediliyor

Jandarma komandolarından kayıp kadın için geniş çaplı arama: Dağ taş didik didik ediliyor

Kırıkkale’de, 47 yaşındaki kayıp kadının bulunması için jandarma komandoları köy ve çevresinde dağ taş demeden her yeri didik didik arıyor.Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde yaşayan Sevgi Gülden Yalçıner’den 25 Eylül’den bu yana haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, yakınlarının kayıp başvurusu üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalçıner’in bulunması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.Soruşturma kapsamında, Yalçıner ile bağlantılı olduğu iddia edilen 8 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan iki kişi, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak Keskin T Tipi Kapalı İnfaz Kurumu’na gönderildi. Şüphelilerden 4’ü savcılık, 2’si ise mahkeme heyeti tarafından serbest bırakıldı.Jandarma ekiplerinin yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucunda, Sevgi Gülden Yalçıner’in öldürülmüş olma ihtimalinin yüksek olduğu değerlendiriliyor. Bu çerçevede, jandarma komandolarının da destek verdiği arama çalışmaları, Karaağıl köyü ve çevresinde yoğunlaştırıldı. Zorlu arazi şartlarına rağmen komandolar, kayıp kadının izini sürmek için kapsamlı bir çalışma yürütüyor.
Jandarma komandolarından kayıp kadın için geniş çaplı arama: Dağ taş didik didik ediliyor
Kırıkkale’de, 47 yaşındaki kayıp kadının bulunması için jandarma komandoları köy ve çevresinde dağ taş demeden her yeri didik didik arıyor.
Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde yaşayan Sevgi Gülden Yalçıner’den 25 Eylül’den bu yana haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, yakınlarının kayıp başvurusu üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalçıner’in bulunması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında, Yalçıner ile bağlantılı olduğu iddia edilen 8 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan iki kişi, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak Keskin T Tipi Kapalı İnfaz Kurumu’na gönderildi. Şüphelilerden 4’ü savcılık, 2’si ise mahkeme heyeti tarafından serbest bırakıldı.
Jandarma ekiplerinin yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucunda, Sevgi Gülden Yalçıner’in öldürülmüş olma ihtimalinin yüksek olduğu değerlendiriliyor. Bu çerçevede, jandarma komandolarının da destek verdiği arama çalışmaları, Karaağıl köyü ve çevresinde yoğunlaştırıldı. Zorlu arazi şartlarına rağmen komandolar, kayıp kadının izini sürmek için kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.