Jandarma ekipleri orman yangını sonrası doğaya yem bıraktı

Yaşam-Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2024 - 16:00
 

Jandarma ekipleri orman yangını sonrası doğaya yem bıraktı

Jandarma ekipleri orman yangını sonrası doğaya yem bıraktı

Yozgat İl Jandarma ekipleri Çekerek İlçesi’nde meydana gelen orman yangını sonrası, bölgeye yaban hayvanlarının beslenmesi için yem bıraktı.İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma timlerince, 10 Ağustos’ta Çekerek ilçesi İshaklı köyünde çıkan orman yangını sonrası yaban hayvanlarının beslenmesi için bölgeye hazırlanan yiyecekleri bıraktı.Ekipler ayrıca yemleme çalışması sırasında yaralı halde buldukları kaplumbağayı tedavi için Yozgat Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Jandarma ekipleri orman yangını sonrası doğaya yem bıraktı
Yozgat İl Jandarma ekipleri Çekerek İlçesi’nde meydana gelen orman yangını sonrası, bölgeye yaban hayvanlarının beslenmesi için yem bıraktı.
İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma timlerince, 10 Ağustos’ta Çekerek ilçesi İshaklı köyünde çıkan orman yangını sonrası yaban hayvanlarının beslenmesi için bölgeye hazırlanan yiyecekleri bıraktı.
Ekipler ayrıca yemleme çalışması sırasında yaralı halde buldukları kaplumbağayı tedavi için Yozgat Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Yozgat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.