Jandarma dron ile iz sürdü, kayıp büyükbaşlar 3 saatte bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2024 - 17:00, Güncelleme: 21.10.2024 - 16:38
 

Jandarma dron ile iz sürdü, kayıp büyükbaşlar 3 saatte bulundu

Jandarma dron ile iz sürdü, kayıp büyükbaşlar 3 saatte bulundu

Sivas’ın Gürün ilçesinde kaybolan büyükbaş hayvanlar jandarma tarafından dron ile bulundu.Sivas’ın Gürün ilçesine bağlı Akpınar Köyü’nde yaşayan H.D. isimli vatandaş, sabah saatlerinde otlatmak amacıyla götürdüğü 13 büyükbaş hayvanının kaybolduğunu Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, kayıp hayvanların bulunması için dron ile arama çalışması başlattı. Yaklaşık üç saat süren arama sonucunda kaybolan 13 büyükbaş hayvan bulunarak H.D.’ye teslim edildi.
Jandarma dron ile iz sürdü, kayıp büyükbaşlar 3 saatte bulundu
Sivas’ın Gürün ilçesinde kaybolan büyükbaş hayvanlar jandarma tarafından dron ile bulundu.
Sivas’ın Gürün ilçesine bağlı Akpınar Köyü’nde yaşayan H.D. isimli vatandaş, sabah saatlerinde otlatmak amacıyla götürdüğü 13 büyükbaş hayvanının kaybolduğunu Gürün İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, kayıp hayvanların bulunması için dron ile arama çalışması başlattı. Yaklaşık üç saat süren arama sonucunda kaybolan 13 büyükbaş hayvan bulunarak H.D.’ye teslim edildi.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.