İnönü Belediyesi Dereyalak Mahallesi’ne yeni park kazandırıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2024 - 17:30, Güncelleme: 21.10.2024 - 16:59
 

İnönü Belediyesi Dereyalak Mahallesi’ne yeni park kazandırıyor

İnönü Belediyesi Dereyalak Mahallesi’ne yeni park kazandırıyor

İnönü Belediyesi, Dereyalak Sosyal Tesisi içerisinde yer alan alanda yeni bir park inşa ediyor.İnönü Belediye Başkanlığı, ilçe merkezinde hayata geçirdiği parkların yanı sıra dış mahallelerde de park yapımına devam ediyor. Bu çerçevede, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın Dereyalak Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinlerinin talebi üzerine başlatılan park çalışmaları sona yaklaştı. Dereyalak Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan park, mahalleye gezi ve dinlenme alanı kazandıracak. Mahalle sakinleri, çalışmalardan ve yapılacak yeni parkın kendilerine sunacağı imkânlardan memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Hamamcı’ya teşekkür ettiler.
İnönü Belediyesi Dereyalak Mahallesi’ne yeni park kazandırıyor
İnönü Belediyesi, Dereyalak Sosyal Tesisi içerisinde yer alan alanda yeni bir park inşa ediyor.
İnönü Belediye Başkanlığı, ilçe merkezinde hayata geçirdiği parkların yanı sıra dış mahallelerde de park yapımına devam ediyor. Bu çerçevede, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın Dereyalak Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinlerinin talebi üzerine başlatılan park çalışmaları sona yaklaştı. Dereyalak Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan park, mahalleye gezi ve dinlenme alanı kazandıracak. Mahalle sakinleri, çalışmalardan ve yapılacak yeni parkın kendilerine sunacağı imkânlardan memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Hamamcı’ya teşekkür ettiler.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.