1 haftada 35 kilo kaçak tütün yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2024 - 10:00, Güncelleme: 12.08.2024 - 09:57
 

1 haftada 35 kilo kaçak tütün yakalandı

1 haftada 35 kilo kaçak tütün yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda 35 kilo kaçak tütün ele geçirildi.İl genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 4-11 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 15 bin 800 adet makaron, 35 kilo kaçak tütün, 155 adet sökülmüş TAPDK bandrolü, 1410 paket kaçak sigara ele geçirildi. Aranan şahıslar kapsamında ise 10 şahıs yakalanırken 1 şahıs tutuklandı. Ayrıca ele geçirilen suç unsurları ve toplam 5 olay çerçevesinde 10 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı, şahıslar adli makamlara sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir" denildi.
1 haftada 35 kilo kaçak tütün yakalandı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda 35 kilo kaçak tütün ele geçirildi.
İl genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 4-11 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 15 bin 800 adet makaron, 35 kilo kaçak tütün, 155 adet sökülmüş TAPDK bandrolü, 1410 paket kaçak sigara ele geçirildi. Aranan şahıslar kapsamında ise 10 şahıs yakalanırken 1 şahıs tutuklandı. Ayrıca ele geçirilen suç unsurları ve toplam 5 olay çerçevesinde 10 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı, şahıslar adli makamlara sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir" denildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.