İneklerin deprem paniği kameraya yansıdı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2024 - 13:00, Güncelleme: 17.10.2024 - 12:39
 

İneklerin deprem paniği kameraya yansıdı

İneklerin deprem paniği kameraya yansıdı

Sivas’ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem esnasında ahırda bulunan ineklerin yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı.Sivas’ta 10 dakika arayla yaşanan iki deprem insanlar kadar hayvanlarda da paniğe neden oldu. Karayün köyünde bir ahırda bulunan ineklerin yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sarsıntı esnasında ineklerin sağa sola kaçıştıkları görüldü.
İneklerin deprem paniği kameraya yansıdı
Sivas’ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem esnasında ahırda bulunan ineklerin yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı.
Sivas’ta 10 dakika arayla yaşanan iki deprem insanlar kadar hayvanlarda da paniğe neden oldu. Karayün köyünde bir ahırda bulunan ineklerin yaşadığı panik güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sarsıntı esnasında ineklerin sağa sola kaçıştıkları görüldü.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.