Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Yaşam-Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2024 - 12:00
 

Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Ilgaz Dağı’nda kar yağışı, etkisini sürdürmeye devam ediyor.Çankırı-Kastamonu sınırında bulunan kış turizminin önemli merkezlerinden Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkisini sürdürüyor. Ilgaz ilçesine bağlı Yıldıztepe Kayak Merkezi, etkili olan kar yağışı ile beyaza bürünmeye başladı. Bölgede yağış ara ara devam ederken Yıldıztepe Kayak Merkezi’nde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor
Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Ilgaz Dağı’nda kar yağışı, etkisini sürdürmeye devam ediyor.
Çankırı-Kastamonu sınırında bulunan kış turizminin önemli merkezlerinden Ilgaz Dağı’nda kar yağışı etkisini sürdürüyor. Ilgaz ilçesine bağlı Yıldıztepe Kayak Merkezi, etkili olan kar yağışı ile beyaza bürünmeye başladı. Bölgede yağış ara ara devam ederken Yıldıztepe Kayak Merkezi’nde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.