Hırsızlık şüphelisi 3 şüpheli polis tarafından yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 14:30, Güncelleme: 21.09.2024 - 14:20
 

Hırsızlık şüphelisi 3 şüpheli polis tarafından yakalandı

Hırsızlık şüphelisi 3 şüpheli polis tarafından yakalandı

Eskişehir’de işyerinden hırsızlık yapan 3 şahıs, polis tarafından yakalanırken şahısların üzerinden 5 adet cep telefonu ele geçirildi.Odunpazarı ilçesinde faaliyet gösteren 1 işyerinde gece saatlerinde hırsızlık olayı ile ilgili olarak Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma yapıldı. Polis tarafından yapılan koordineli çalışmalar neticesinde; 3 şüphelinin tespitini ivedilikle yapan ekipler, şahısları yakaladı. Şüphelilerin üzerinden piyasa değeri 200-250 bin TL olduğu değerlendirilen 5 cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hırsızlık şüphelisi 3 şüpheli polis tarafından yakalandı
Eskişehir’de işyerinden hırsızlık yapan 3 şahıs, polis tarafından yakalanırken şahısların üzerinden 5 adet cep telefonu ele geçirildi.
Odunpazarı ilçesinde faaliyet gösteren 1 işyerinde gece saatlerinde hırsızlık olayı ile ilgili olarak Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma yapıldı. Polis tarafından yapılan koordineli çalışmalar neticesinde; 3 şüphelinin tespitini ivedilikle yapan ekipler, şahısları yakaladı. Şüphelilerin üzerinden piyasa değeri 200-250 bin TL olduğu değerlendirilen 5 cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.