sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Hacı Bayram Camii’nde gün boyu yoğunluk yaşanıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2025 - 15:00, Güncelleme: 26.03.2025 - 14:53
 

Hacı Bayram Camii’nde gün boyu yoğunluk yaşanıyor

Hacı Bayram Camii’nde gün boyu yoğunluk yaşanıyor

Ankara’nın önemli manevi merkezlerinden olan Hacı Bayram Camii’nde Ramazan ayında yoğunluk yaşanıyor. Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren ibadetlerini gerçekleştirmek ve Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret etmek için camiye geliyor.Özellikle Ramazan ayının son günlerine yaklaşılmasıyla birlikte Hacı Bayram Camii ve çevresinde hareketlilik arttı. Sabah saatlerinden itibaren camiye gelen vatandaşlar, bireysel ya da toplu şekilde namaz kılıp, dualar ediyorlar. Vatandaşlar, ibadetlerini tamamladıktan sonra Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret ederek dua ediyorlar.Ziyaretleri sırasında manevi bir huzur duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Ramazan ayında burada bulunmanın kendileri için büyük bir anlam taşıdığını söylediler. Ziyaretçiler, Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde dua ve ibadet ettiklerinde manevi olarak içlerinin ferahladığını aktardılar.Öte yandan, Ramazan ayında cami çevresindeki esnaf da hareketlilik yaşıyor.
Hacı Bayram Camii’nde gün boyu yoğunluk yaşanıyor
Ankara’nın önemli manevi merkezlerinden olan Hacı Bayram Camii’nde Ramazan ayında yoğunluk yaşanıyor. Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren ibadetlerini gerçekleştirmek ve Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret etmek için camiye geliyor.
Özellikle Ramazan ayının son günlerine yaklaşılmasıyla birlikte Hacı Bayram Camii ve çevresinde hareketlilik arttı. Sabah saatlerinden itibaren camiye gelen vatandaşlar, bireysel ya da toplu şekilde namaz kılıp, dualar ediyorlar. Vatandaşlar, ibadetlerini tamamladıktan sonra Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret ederek dua ediyorlar.
Ziyaretleri sırasında manevi bir huzur duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Ramazan ayında burada bulunmanın kendileri için büyük bir anlam taşıdığını söylediler. Ziyaretçiler, Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde dua ve ibadet ettiklerinde manevi olarak içlerinin ferahladığını aktardılar.
Öte yandan, Ramazan ayında cami çevresindeki esnaf da hareketlilik yaşıyor.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.