Firari dana trafikte araçlarla birlikte seyretti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2024 - 13:00, Güncelleme: 30.09.2024 - 12:51
 

Firari dana trafikte araçlarla birlikte seyretti

Firari dana trafikte araçlarla birlikte seyretti

Konya’da araçlarla birlikte trafikte seyreden dananın yayaları da korkutması cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, Konya - Adana Çevre yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yol kenarındaki bir evin bahçesinden kaçtığı düşünülen dana, çevre yoluna çıkarak yolda ilerlemeye başladı. Araçlarla birlikte trafikte ilerleyen danayı başka bir araçta bulunan vatandaş cep telefonu ile görüntüledi. Araçların yanında koşturan dana yaya geçidinde bekleyen vatandaşları ise korkuttu.
Firari dana trafikte araçlarla birlikte seyretti
Konya’da araçlarla birlikte trafikte seyreden dananın yayaları da korkutması cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Konya - Adana Çevre yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yol kenarındaki bir evin bahçesinden kaçtığı düşünülen dana, çevre yoluna çıkarak yolda ilerlemeye başladı. Araçlarla birlikte trafikte ilerleyen danayı başka bir araçta bulunan vatandaş cep telefonu ile görüntüledi. Araçların yanında koşturan dana yaya geçidinde bekleyen vatandaşları ise korkuttu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.