Eskişehir’de takipçi satın alma afişi görenleri şaşırttı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2024 - 10:00, Güncelleme: 14.10.2024 - 09:48
 

Eskişehir’de takipçi satın alma afişi görenleri şaşırttı

Eskişehir’de takipçi satın alma afişi görenleri şaşırttı

Eskişehir’de sosyal medya platformlarında takipçi satın alma hizmetinin bulunduğu bir afiş, görenlerin dikkatini çekti.Eskişehir Adalar’da elektrik direğinde asılı olan afişte, sosyal medya platformlarında takipçi satın alma hizmeti olduğu iddia edildi. Dikkat çeken bu görsel, sosyal medya platformlarında takipçi satın almanın yaygınlaştığını ve sokaklara afiş asılacak kadar çok talep gördüğünü gözler önüne serdi. Afişte yer alan bilgilere göre, internet sitesinden ya da sosyal medyadan iletişime geçip takipçi satın alma işlemi gerçekleştiriliyor.
Eskişehir’de takipçi satın alma afişi görenleri şaşırttı
Eskişehir’de sosyal medya platformlarında takipçi satın alma hizmetinin bulunduğu bir afiş, görenlerin dikkatini çekti.
Eskişehir Adalar’da elektrik direğinde asılı olan afişte, sosyal medya platformlarında takipçi satın alma hizmeti olduğu iddia edildi. Dikkat çeken bu görsel, sosyal medya platformlarında takipçi satın almanın yaygınlaştığını ve sokaklara afiş asılacak kadar çok talep gördüğünü gözler önüne serdi. Afişte yer alan bilgilere göre, internet sitesinden ya da sosyal medyadan iletişime geçip takipçi satın alma işlemi gerçekleştiriliyor.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.