Ereğli'de Emniyet ve Jandarma'nın Haftalık Denetimleri: 12 Kişi Yakalandı

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 19.08.2024 - 17:05
 

Ereğli'de Emniyet ve Jandarma'nın Haftalık Denetimleri: 12 Kişi Yakalandı

Ereğli'de 12.08.2024 – 19.08.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyon ve denetimlerin sonuçları açıklandı. Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, haklarında farklı suçlardan aranma kaydı bulunan 20 kişi yakalandı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Çalışmaları: Farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi ve ifadeye çağrılan 4 kişi olmak üzere toplamda 12 aranan şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında, FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs da yer alıyor. Denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. PKK/KCK üyesi 1 şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı. Narkotik operasyonları kapsamında 5 şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı. Bu operasyonlarda 21,25 gram metamfetamin, 13 kök hint keneviri, 2 adet sentetik ecza hapı, 0,40 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve 24.200 TL suç unsuru para ele geçirildi. İşlem yapılan şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı'nın Çalışmaları: Farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ve ifadeye çağrılan 4 kişi olmak üzere toplamda 8 aranan şahıs yakalandı. Narkotik denetimlerinde 1 şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı ve 5 kök hint keneviri ele geçirildi. Ereğli Kaymakamlığı, suç ve suçlularla mücadelenin etkin bir şekilde devam edeceğini vurguladı.
Ereğli'de 12.08.2024 – 19.08.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyon ve denetimlerin sonuçları açıklandı. Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, haklarında farklı suçlardan aranma kaydı bulunan 20 kişi yakalandı.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Çalışmaları:
  • Farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi ve ifadeye çağrılan 4 kişi olmak üzere toplamda 12 aranan şahıs yakalandı.
  • Yakalananlar arasında, FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs da yer alıyor.
  • Denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
  • PKK/KCK üyesi 1 şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.
  • Narkotik operasyonları kapsamında 5 şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı. Bu operasyonlarda 21,25 gram metamfetamin, 13 kök hint keneviri, 2 adet sentetik ecza hapı, 0,40 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve 24.200 TL suç unsuru para ele geçirildi. İşlem yapılan şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı'nın Çalışmaları:

  • Farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ve ifadeye çağrılan 4 kişi olmak üzere toplamda 8 aranan şahıs yakalandı.
  • Narkotik denetimlerinde 1 şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı ve 5 kök hint keneviri ele geçirildi.

Ereğli Kaymakamlığı, suç ve suçlularla mücadelenin etkin bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.