Ereğli'de Dehşet: Karısını 10 Kurşunla Öldüren Şahıs Yakalandı

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 02.08.2024 - 13:14
 

Ereğli'de Dehşet: Karısını 10 Kurşunla Öldüren Şahıs Yakalandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde Talatpaşa Mahallesi'nde dehşet verici bir cinayet işlendi.

Edinilen bilgilere göre, H.Ö. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten dolayı eşi A.Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle H.Ö., yanında taşıdığı tabanca ile karısına ateş açtı. A.Ö.'nün vücuduna tam 10 kurşun isabet etti. Olayın ardından, ağır yaralı olarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Ö., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olayın ardından kaçan H.Ö.'yü yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Kısa süre içinde harekete geçen güvenlik güçleri, H.Ö.'yü Ereğli-Adana yolu üzerinde kıskıvrak yakaladı. Şüpheli, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Cinayetin nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Konya'nın sakin ilçelerinden biri olan Ereğli'de meydana gelen bu vahim olay, halk arasında büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Güvenlik güçleri, soruşturmanın sürdüğünü ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılacağını belirtti.
Konya'nın Ereğli ilçesinde Talatpaşa Mahallesi'nde dehşet verici bir cinayet işlendi.

Edinilen bilgilere göre, H.Ö. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten dolayı eşi A.Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle H.Ö., yanında taşıdığı tabanca ile karısına ateş açtı. A.Ö.'nün vücuduna tam 10 kurşun isabet etti.

Olayın ardından, ağır yaralı olarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Ö., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olayın ardından kaçan H.Ö.'yü yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Kısa süre içinde harekete geçen güvenlik güçleri, H.Ö.'yü Ereğli-Adana yolu üzerinde kıskıvrak yakaladı. Şüpheli, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Cinayetin nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Konya'nın sakin ilçelerinden biri olan Ereğli'de meydana gelen bu vahim olay, halk arasında büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Güvenlik güçleri, soruşturmanın sürdüğünü ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılacağını belirtti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.