Dünya Okul Sütü Gününde Beylikova Fen Lisesinde süt dağıtıldı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2024 - 12:30, Güncelleme: 27.09.2024 - 12:13
 

Dünya Okul Sütü Gününde Beylikova Fen Lisesinde süt dağıtıldı

Dünya Okul Sütü Gününde Beylikova Fen Lisesinde süt dağıtıldı

Süt ve süt ürünlerinin tüketiminin teşvik edilmesi amacıyla, dünyada her yıl kutlanan ‘Dünya Okul Sütü Günü’ Beylikova ‘da öğrencilere süt dağıtılarak kutlandı.Süt diyarı Beylikova’da Fen Lisesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün de katılımıyla öğrencilere süt ve süt teknolojisi hakkında bilgilendirme yapıldı. Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Saltalı, Fen Lisesi Müdürü Tuncay Kara, İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Mahmut Dinçer katıldı. Veteriner hekim Sercan Güngör, Veteriner Hekim Cihan Baydar, veteriner hekim Ayşen Demirsoy Çakar öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Sunumda sütün insan sağlığına yararları anlatıldı. Program Öğrencilere süt dağıtılması ile sona erdi.
Dünya Okul Sütü Gününde Beylikova Fen Lisesinde süt dağıtıldı
Süt ve süt ürünlerinin tüketiminin teşvik edilmesi amacıyla, dünyada her yıl kutlanan ‘Dünya Okul Sütü Günü’ Beylikova ‘da öğrencilere süt dağıtılarak kutlandı.
Süt diyarı Beylikova’da Fen Lisesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün de katılımıyla öğrencilere süt ve süt teknolojisi hakkında bilgilendirme yapıldı. Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Saltalı, Fen Lisesi Müdürü Tuncay Kara, İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Mahmut Dinçer katıldı. Veteriner hekim Sercan Güngör, Veteriner Hekim Cihan Baydar, veteriner hekim Ayşen Demirsoy Çakar öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Sunumda sütün insan sağlığına yararları anlatıldı. Program Öğrencilere süt dağıtılması ile sona erdi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.