Düğünde kuzeni tarafından öldürülen şahıs toprağa verildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 13.10.2024 - 15:12
 

Düğünde kuzeni tarafından öldürülen şahıs toprağa verildi

Düğünde kuzeni tarafından öldürülen şahıs toprağa verildi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir düğünde kuzeni tarafından öldürülen şahıs toprağa verildi.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Saraybosna Mahallesi Erişler Sokak üzerinde bir düğünde meydana gelen olayda M.İ., havaya tüfekle ateş açtı. M.İ.’nin (39) tüfeğinden çıkan saçmalar, amcasının oğlu olan S.İ.’nin (37) başına isabet etti. Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.İ. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden S.İ.’nin cenaze namazı Hulusi Akar Cami’nde kılındı. Kılınan namazın ardından S.İ.’nin cenazesi toprağa verildi. Cenaze namazına S.İ.’nin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.Öte yandan, cinayet şüphelisi M.İ. ise adliyeye sevk edildi.
Düğünde kuzeni tarafından öldürülen şahıs toprağa verildi
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir düğünde kuzeni tarafından öldürülen şahıs toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Saraybosna Mahallesi Erişler Sokak üzerinde bir düğünde meydana gelen olayda M.İ., havaya tüfekle ateş açtı. M.İ.’nin (39) tüfeğinden çıkan saçmalar, amcasının oğlu olan S.İ.’nin (37) başına isabet etti. Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.İ. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden S.İ.’nin cenaze namazı Hulusi Akar Cami’nde kılındı. Kılınan namazın ardından S.İ.’nin cenazesi toprağa verildi. Cenaze namazına S.İ.’nin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Öte yandan, cinayet şüphelisi M.İ. ise adliyeye sevk edildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.